fan of HIMYM?

Alltså talk about awesome? Beställde till mig dehär, och till brorsan julklapp (; (om du läser dethär god jul!) Anyways dehär måste man ju ha i bokhyllan så de va pakko att köpa! Men goddamnit har virus igen! Har nu i en halvtimme suttit och tagit bort det, full scan of the computer så det tar en stund... Har security tool viruset shiat.. Men har förr också haft virus, så det fixas nog. :) Men nu måste jag lämna datorn som söker virus och fara och sova, peace out suckers(;


C&CForum hangin'


Dagens

2 halloween fester senare är jag mycket trött. Har inte läst till provet.. som är på onsdag, så det blir min snabb-läsning som det alltid blir. Damn, planerar alltid att börja läsa minst 3 dagar före provet, men det blir en timme eller 2 dagen före. Har legat på soffan hela morgonen och tittat på friends och two and a half men.. gick och sova först halv 5 am. så jag är ganska sjukt trött ännu. Idag tidigt och sova! :) Men nu ska jag fortsätta slöa, later!


Firar HALLOWEEN imorgon ...

... och jag har bakat

Fisheye


-3°

På morgonen var det minusgrader, och blev faktist helt lite glad, fick ju testa min nya jacka (: Det har snöat/slaskat idag genom hela dagen med små pauser. Hellre snö än vatten. Anyways var helt sjukt trött när jag kom hem halv 4, så jag tog en kort powernap.. Till klockan 7. Näh skönt var det(: Skall imorgon till brorsans familj på släktfest, och sedan till min vän med några andra ppl. It's gonna be a fun day tomorrow. Får se om jag orkar blogga, måste börja läsa till de 3 proven vi har inom 5 dagar. Men de fine, kommer ju ha i gymnasiet också provveckor och bla, om jag skall till gymnasiet, får nu se :D however måste snart börja fa sova, skall though först se på ''it's always sunny in philadelphia'' och ''70's show'' efter det stänger jag av mig. Så peace!Bilder från förra året.

Junkyard.comanimal-print-leggins


Helsinki @ night


Sjuk himas och ruti..

Usch mådde jätte dåligt på morgonen, men nu ren bättre:) har imorgon prov så jag ska läsa nu! fick inte nåt läst igår och i förrgår.. Blev ju faster igår :)
Men idag har jag då suttit hemma och tittat på HIMYM, som vanligt.. :)
Gammal T, leggins, strumpor från H&Moch uggs från Seppälä. Skönt


Kangaroo

Jävligt bra video gjord av Rémi Gaillard, typ alla hans videon e fuckin' hilarious haha :D Truly AWESOMEProv på Tors.

Skall plugga nu! har modda prov på tors. Buu.
Random bild jag tog några veckor sen;


En sådan hund


lights in the dark


I brist på nåt att skriva om


Fruits

Ser på friends och äter frukt och jogurtcashew nötter :)Nice new stuff

köpte lite stuff från ikea igår, bla. dehär:


Mushroom earring :)
Dagens outfit typ :) sitter och ser på how i met your mother (as usual) :) Men nu ska jag ta och koka nudlar till mig och sitta och äta som en chinese dude :)

painting

Ritade random bild typ en stund sen, kela visa den nu, en 5 åring skulle kunna laga en sån, men jag tycker den e söt :)Men ja idag har det snöat..BLÄ första snön för mig. Det suger, jag hatar vinter och kölden. Det enda bra med vintern är julen,jullovet och nyåret. Allt annat suger :D
Idag kommer min bror hit(?) kanske om han hinner vakna före vi far till Ikea :) SKall köpa till mig lite trevliga saker och stuffelis :)
så later!

I'll let the picture speak


I found my dream jacket. 999 sek.


At my place

har spelat hela dagen with some friends, that's just what we do :)
Har tagit lite pausser med att blogga, man har ju bara en tv och alla kan ju inte spela samtidigt :)


Men nu ska jag fortsätta spiila, later!

Tags

I lillhoplax hittar man tags och graffitis lite överallt. Själv diggar jag det, det piggar ju upp lite allt på vintern :) Men lite emellan målas de över, och inom några veckor finns det nya. Själv skulle jag inte måla nånstans olagligt:) Jag måste nog börja måla igen, det var fun och jag vill bli bättre :)
Christmas wishes

Eftersom jag redan fick min xbox 360s, har jag börjat tänka lite vad jag skulle kunna önska mig för annat.
Lite tankar:Spongebob squarepants handuk? I'VE ALWAYS WANTED ONE. (after i found it online, an hour ago)
En digikamera att ha med i väskan börjar bli ett måste... Att ha systemkameran med överallt är inte så nais.
Men iallafall skall nu se på V. Ny serie som börjar på mtv3. Verkar coolt. :)
Later

Cute little [crazy] doggyFarbrors hund.

Mys


MARIO

Har spenderat dagen i skolan, efter det med att spela mario feat. Cia! :) Super nice. Men nu har hon farit, jag har tvättat byke, ätit nudlar, och ser nu på how i met your mother, as usual :)Peace!

Cola in a glass bottle..

.. is the best cola.Skall försöka blogga lite mer nu, 1 vecka is to long :D

Sweet tooth (:


RSS 2.0